translator - choose your language

sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Hyvää alkanutta vuotta 2010!

Otimme uuden vuoden vastaan perinteisesti Tampereella. Kiitokset Manseen, hauskaa oli ja siitä lakkakakusta nähdään unia varmaan seuraavaan uuteen vuoteen!

Mukaan lähti tukku neuvoja ja mm nippu ihka uusia pompuloita. Nämä pysyy kuin tikku sormessa. Mutta tulikohan tuosta kampauksesta ihan ohjeen mukainen... No, ainakin Martta nyt näkeekin jotain kun muhkea otsis on niputetuna :))



Myöskin saimme perehdytyksen tähän...



Kyllä! Naksutin - joka oli pakko metsästää heti kun eläintarvikekaupat avasi ovensa pyhien jälkeen. Joko meidän Martta on hyvin fiksu tai sitten se on hyvin perso HK:n siniselle, koska ehdollistuminen tapahtui epäilemättä SE-vauhtia :)


Tänä aamuna kun olin lähdössä Martan kanssa lenkille kurkkasin lämpömittarista lukemat 28,5 astetta pakkasta. Laitoin kahvit tulelle siinä lähteissä, kun ajattelin ettei tällä reisulla viihdytä juuri pikapisuja kauempaa. Mutta ulkonapas olikin niin hauskaa, että tehtiin reilun tunnin lenkki. Yhtään ei tullut kylmä (meille kummallekaan) ja maisemat oli aivan silmiä hivelevän kauniit!

Joistain asioista pakkasen sentään huomasi. Martan kuonoon jäätyi uhkeat umpijääkimpaleet.

Ja minä muistelin niitä pakkaspäiviä lapsena kun oli pakko päästä luistelemaan asteista viis (se toinen juttu oli ne sierainkarvat, mutta niistä en ottanut kuvaa...).


Mukavia talvipäiviä kaikille!

1 kommentti:

Mirva ja Raksu kirjoitti...

Hienot on ripparit! Ja kuulen mielelläni kokemuksia naksuttimesta kun nähdään lenkkipolulla. Terkkuja!