translator - choose your language

keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Mistä murulle lelu?!

Meidän herkkäsieluinen moppitukka on osoittautunut hieman, hmm, ronskiksi mitä leluihin tulee. Se on saanut aika repertuaarin leluja, huonoin tuloksin. Peruskoiranlelut kestää noin 1 puraisun. Viimeksi Martta sai ison solmunarun ja sellaisen tennispalloa muistuttavan koiranpallon (kuvittelin että sitä ei kertakaikkiaan voi saada rikki). Solmunaru kesti muutaman retuutuksen ja on nyt riekaleina. Pallolla Martta jaksoi leikkiä nätisti jonkun päivän. Eilen se toi pallon keittiöön, seisoi sen eteen ja ryhtyi tuijottamaan sitä. Pitkään tuijottikin ja otti sitten pallon hampaisiin ja puri kappaleiksi. Se siitä pallosta. Olisi ihan jännä tietää mitä tuon koiruuden päässä liikkui palloon tuijotuksen hetkellä...

Martalla on tällä hetkellä yksi "lelu" sisällä, hirven reisiluu. Ulkona on myös yksi, käsivarren mittainen halko, joka sekin alkaa huveta hammastikkuosastoksi. Ehkä tässä voisi pikkuhiljaa harkita esim traktorinrengas-tyyppistä ratkaisua :)

4 kommenttia:

Raksu&Muru kirjoitti...

Isän pienen-lehmän-kokoisella sakemannilla oli aikoinaan leluna sininen muovitynnyri. Traktorinrengaskaan ei ole huono vaihtoehto. :D
Terkkuja!

Martan maailma kirjoitti...

Muovitynnyri :))))))) Se voiskin olla aika påp, varsinkin jos se ois kunnon kannella varustettu niin että sisälle saisi jotain mikä pitää ääntä.

Mukavaa pääsiäisen odotusta teidän poppoolle!

Nina L kirjoitti...

Meille suositeltiin aikoinaan leluksi ratakiskon pätkää. :) On kuulema ainut, joka sakemannilla kestää... voisi kestää Martallakin :)

Martan maailma kirjoitti...

Ja rautakuuri tulee samassa paketissa :))