translator - choose your language

torstai 31. maaliskuuta 2011

Mainospala!

Jos joku etsii koiralleen/koirilleen hyviä ja edullisia eväitä ja herkkuja, kannattaa ehdottomasti käydä Lihasavustamo Lindroosin puodissa Porvoon Tyysterissä.

Meillä on monesti puhuttu, että täytyisi käydä ja täytyisi käydä - ihan ihmisiä varten siis :) Mutta koska tuo ei ole ihan tässä nurkilla eikä oikein matkan varrella minnekään, se on vaan jäänyt tekemättä. Mutta NYT otin hetken aikaa tässä yksi päivä ja ajoin Tyysteriin. Sen lisäksi, että tiskit notkui makkaroita, paisteja, pihvejä, jauhelihaa ja mitä nyt ikinä osaa toivoakaan (mm savustettua kengurunlihaa :O) niin seinällä oli myös iso kyltti koirille tarkoitetuista tuotteista.

Valikoimassa on mm ydinluita (ja olipa muuten kerrankin meidänkin kaliiberiin sopivia ISOJA luita!), savuluita, jauhelihaa ja savunahkoja. Hinnat on kohtuulliset ja palvelu oikein ystävällistä :) Esim kilo savuluita maksaa 1,80e. Ja kilossa on yllättävän paljon. Itse pyysin ensin 5 kiloa, mutta sitten rouva tiskin takana näytti 3 kilon pussin ja no, se riittää meilläkin hetkeksi :) 3 kg:n pussi täyttää yhden normaalin pakastimen laatikon.

Ei kommentteja: