translator - choose your language

lauantai 15. lokakuuta 2011

Kärrynvetotreenit!


Kuinkas sitä muuten voisi perjantai-iltansa viettää kuin koirien kanssa pihalla :) Tällä kertaa ohjelmassa oli kärrynvetotreenit. Meille ihan ensimmäiset laatuaan, joten emme oikein tienneet mitä odottaa - treeneiltä tai koirilta. Martta oli tyypilliseen tapaan se epäluuloisempi, mutta pienen totuttelun jälkeen suostui kulkemaan kärry perässä. Manu totesi, että hommasta saa palkkaa ja asia oli sitä myöten selvä :)) Ihan mielettömän hauskaa puuhaa! Ihan lopussa sekä Martta että Manu ottivat jo kyytiläisiäkin. Seuraavaksi kuvia. Suurimmasta osasta näitä kuvia kiitos kuuluu Sabina Niemeläiselle ja "Sabinan siippa" Niemeläiselle :D


Tässä ohjaaja Kirsti Parikka ja yksi hänen koiristaan.


Ken katsoo tarkkaan (tai napsauttaa kuvan suuremmaksi) voi erottaa jotain ylisöpöä minun edestä. Äh, ainakin mulla jää tuo kuva "päälle", lähtee kun päivittää sivun.


Mona, Arjan ja olikohan siinä nyt sitten Sami vetovuorossa.


Sabina, Daisy ja Tiina Mielonen.


Hilkka ja Rontti.


Willy osasi niin hienosti!


Yleisö seuraa tarkkana!


Valjaitten sovitusta Martalle.


Manu kuuntelee mikä perässä tulee.


Ai juu, herkkuja tarjolla!


Ihan niin kuin joku olisi nauranut meille...


Apumies irtaantuu.


Mamman poika on taitava :))


Martta.


Ja kyytiläiset :)


Lisää vauhtia!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

aika hauskan näköistä! missähän mekin päästäis kokeilemaan....

Martan maailma kirjoitti...

Porvoon palveluskoirilla on kärrynvetotreenejä joihin voi osallistua ja mennä kokeilemaan ihan vaikka ei olis koskaan valjaita nähnytkään. Voisin kuvitella, että teidänkin suunnalla on vastaavia juttuja? Ja siis oli tosi hauskaa, suosittelen lämpimästi!