translator - choose your language

sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Toiminnallinen viikonloppu :)

Tänä viikonloppuna meillä oli jokaiselle päivälle jotain koirailua. Oli niin hauskaa, että ajattelin vielä kerrata tännekin mitä kaikkea meillä nyt sitten on tehty :D

Perjantaina oli taas kärrynvetotreenit. Manu kiskoi oikein pidemmän kaavan mukaan. Alkuun se oli vähän sitä mieltä, että ei huvita, mutta vauhtiin päästyä oli taas ihan innoissaan. Samalla reissulla Martta testasi ihan nahkaisia länkivaljaita. Illalla meillä oli kaksi väsynyttä koiraa :)

Lauantai alkoi bh-kurssin kaupunkiosuudella Porvoon Näsin S-marketin parkkipaikalla. Aika suosittu ostosaika tuo lauantaiaamupäivä... Jokainen koira suoritti erikseen bh-kokeen kaupunkiosuutta vastaavan harjoituksen eli normaalin ruuhkan lisäksi kuviossa oli myös lenkkeilijä, tietä kysyvä henkilö ja häiriökoira. Ai juu ja meille sattui myös jonkin aineen vaikutuksen alainen mieshenkilö + hänen koiransa. Miekkonen roikkui sitkeästi mukana mussuttamassa ja motkottamassa, että miksi me "hillumme" koirien kanssa julkisella paikalla. Kävi jopa kertaalleen hakemassa vartijan paikalle... Kumpikin koira suoriutui osuudestaan hyvin! JEE! Yhteiskuntakelpoisia sessejä ;) Manulla on vielä petraamista tottelevaisuuden kanssa ja tässä se tuli näkyviin siten, että se ei meinannut malttaa istua sivulla kun tarve vaati.

No sitten sunnuntaina oli haku ja ihanaa, ihanaa, vieraita maalimiehiä!! Sen enempää Manulla kuin Martalla ei ollut mitään ongelmaa outojen ihmisten kanssa. Sanoisin, että sosiaalistuminen on hyvällä tolalla! Manu oli kylläkin aivan "haistakaa home hakujenne kanssa"-asenteella. Lähti kyllä hyvin, mutta sitten kesken matkan unohtui juomaan, pissalle, haistelemaan hajuja jne. Hienova... Martta taas osasi niin hienosti ja voi etän että miten se nautti! Häntä heilui koko ajan tai oli selän päällä kippurassa :) Kaik ukot ja akat tuli taas haettua.

Ei kommentteja: