translator - choose your language

perjantai 4. syyskuuta 2009

Tuoreita mittoja.

Eilen vähän mittailin tuota meidän pentua. Lukemat on varmaankin nyt kyllä "vähän sinne päin", johtuen lapsen eläväisestä luonteenlaadusta :)

säkä 60 cm
paino 25 kg

Tulevana maanantaina saadaan virallisempaa dataa. Ohjelmassa on silloin eläinlääkärikäynti, Martta saa taas rokotuksen ja ajattelin samalla pyytää tarkastamaan nivelet/kasvupatit. Minusta ne on ihan ok, mutta nyt kun on mahdollisuus saada ammattilaisen mielipide niin tottahan se täytyy kysyä.

Martan kanssa maailma on ihan mallillaan. Syödään, nukutaan, lenkkeillään. Tuolla kun hiekkateitä lompsitaan, niin siellähän on paikkapaikoin ajouriin kertynyt sellaiset pitkät vesilätäköt. Ja ne on nyt Martan mielestä ehkä ihaninta maailmassa. Sen silmiin tulee sellainen pieni (hullun)kiilto ja häntä nousee ylös heti justiinsa kun lätäkkö tulee näkyviin. Korvat kääntyy hörölleen ja koko koira valmistautuu, pää painuu vähän ja lihakset jännittyy. Ja sitten kun se lätäkkö on siinä - VALTAVA loikka niin että tassut läsähtää veteen ja sitten isoilla laukka-askelilla, ei kun loikilla, läpi koko pitkän lätäkön. Ja jos lupa tulee niin tätä sitten muutaman kerran ees taas. Siis sen oikein näkee miten se nauttii siitä kun vesi roiskuu ja lentää ja kohta ollaan kumpikin ihan märkiä :) Ja nyt jos joku miettii, että miksi se ei vie sitä uimaan, niin sepä ei sitten olekaan enää yhtään sama :D Lätäkkö on lätäkkö ja joki/järvi/meri on aivan liian epäilyttävää Martan makuun.

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tervehdys. Meillä on Martan veli Adonis tässä 50km Kouvolasta Mikkelin suuntaan. Tosin nykyinen kutsumanimi on Puhti joka sekin on alkanut pikkuhiljaa kääntyä Taunoksi...

Kokoa on tullut hieman enemmän kuin siskolleen, säkä ~63 ja painoa 32,5kg

http://www.aijaa.com/v.php?i=4859104.jpg

T:Tuomas ja Helena

Martan maailma kirjoitti...

Kiitos viestistä ja kuvasta!

Onpas teillä hauskan näköinen JÄSSIKKÄ! Tosiaan vähän vantteramman oloinen kuin meidän Martta :)) Tuo väri on aika upea.

Aika jännä miten sisarukset on päätyneet näinkin lähekkäin. Olettekos te jossain siinä Repoveden suunnalla?

Unknown kirjoitti...

Hei.

Ei ihan Repovedellä, vaan valtatie 15 "toisella" puolella, 15km Tuohikotista Savitaipaleen suuntaan. Eli Savitaipaleella asutaan, mutta melko lähellä nykyisen Kouvolan rajaa.

Onhan tuo melkoinen köntti ja massaa tulee koko ajan lisää, tänään oli painoa jo 34,4kg. Eilen käytiin arkitottelevaisuudessa, huomenna pentutreffeille ja sunnuntaina mätsäriin, saas nähdä mitä tulee. On kyllä melko rauhallinen muuten, mutta kova vahtimaan. Jos joku pihaankin "erehtyy" niin on aina melkoinen meteli hetken aikaa, ennen kuin tulijan tarkoitusperät on selvitetty...

Muuten tuntuu kyllä tekstien perusteella olevan melko samanlainen tavoiltaan, kuin Marttakin.

T:Helena ja Tuomas