translator - choose your language

keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Ammattilaisen käsittelyyn.

Martta kävi saamassa päivitykset rokotuksiin ja samalla lääkäri tarkasti kunnon ja voinnin muutenkin.

Vasen silmä rähmi ja siihen saatiin tipat. Paino on kuulemma juuri sopiva ja hampaat kauniit :) Turkista lääkäri nykäisi pihdeillä pari takkua ja totesi sen olevan juurikin sitä irronnutta pentukarvaa. Saimme vinkkejä turkinhoitoaineista, jotka kylläkin on suunnattu hevosille :))

Jotta tuo turkki saataisiin kuntoon ja loputkin pentukarvat pois, varasimme Martalle ajan trimmaukseen. 8.5. tyttö pääsee ammattilaisen hoiviin. Katsotaan mitä hän saa aikaan.

Vielä vähän ulkoilukuulumisia. Oltiin tässä yksi ilta taas metsässä ja voi kun Martalla oli hauskaa - mutalammikoissa ja ojissa. Missä vain oli märkää ja likaista, sinne! Jotenkin tuli mieleen ystävämme sika, koska mitä liejuisempi monttu sitä onnellisempana Martta siellä loikki ja piehtaroi. Ja ojat, se ei varmaan tiedä mitään hienompaa kuin juosta tuhatta ja sataa suoraa metsäojaa joka on puolillaan vettä :)) Risut, heinät, kepit sun muut on ihan luku erikseen, niitä se kerää turkin täyteen enkä olisi hämmästynyt vaikka kotona sen karvan kätköistä olisi hypännyt hiiri. Mutta kivaa oli!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Näyttää Marttakin tulleen sukuunsa, isovelipuoli ja systeri rakastavat myös vettä ja kura viilentää mukavasti.....