translator - choose your language

lauantai 17. huhtikuuta 2010

Match show Loviisa.

Martta kävi tänään hakemassa tuntumaa näyttelyihin Loviisasta.

Meillä tehtiin etukäteen todella runsaasti töitä Martan turkin eteen. Takkua leuassa ja poskissa, jonkin verran kainaloissa, phui... No karva saatiin suht siedettävään kuntoon niin että uskalsi lähtä näytille :)

Klo 11 alkoi ilmoittautuminen ja arvostelut klo 12.
Ensin oli pariarvostelu. Pariarvosteluitten perusteella hurtat jaettiin kahteen ryhmään. Martan osalta meni ihan mukavasti. Hampaat Martta näytti hienosti, samoin antoi tutkia muuten. Muut koirat herätti uteliaisuutta, mutta ihan hienosti maltti säilyi kuitenkin. Sininen nauha ja odottamaan ryhmäarvostelua.

Ryhmäarvostelussa valittiin 5 kauneinta, Martta pääsi mukaan siihen porukkaan. Kun viisi parasta oli valittu, tuomari jakoi ensin 4. sijan, sitten kolmannen, sitten toisen ja sitten jäljellä olikin enää kaksi koiraa, Martta ja bokseri. Tuomari juoksutti näitä kahta ympäri kehää, katseli ja tuumaili. Toinen pääsisi sitten siihen "best in" -kaksikkoon. Aika piinaavan pitkän tovin arvoisa tuomari mietti valintaansa, Martta alkoi jo hieman kyllästyä poseraamaan. Lopulta vastaus kuului "kiitos osallistumisesta" ja bokseri pääsi kilpailemaan kauneimman koiran paikasta. Damn...

Vaikka tällä kertaa ei Marttaa kruunattu näyttelyn kauneimmaksi, saimme hyvää kokemusta ja harjoitusta sekä myös lisää itseluottamusta :) Martta osaa kuin osaakin käyttäytyä hyvin ja olla kärsivällinen :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, onnea!!! Eikun kohti oikeita näyttelyitä! Mites ois Järvenpää 30.5. ? =)

Raksu&Muru kirjoitti...

Samaa mieltä, reissuun vaan. Me olemme muuten menossa juuri Järvenpäähän 30.5. :)

Martan maailma kirjoitti...

Kyllä tuo Järvenpää vähän siintää ajatuksissa. Jos vain muuten onnistuu niin eiköhän sinne yritetä :)