translator - choose your language

sunnuntai 30. elokuuta 2009

Ihana viikonloppu.




Kuvissa näkyvä mytty sisältää 30% tiibetinterrieriä ja 70% etelävenäjänpaimenkoiraa. Meillä oli viikoloppuvieraina Teemun Niina-sisko ja kuvien 30% eli Hetti. Koirat tuli keskenään toimeen oikein hyvin, mutta pakkohan se oli pientä karhunpainia harrastaa :)

Martan koulutaival alkoi viime torstaina. Meillä onkin niin hyvä tilanne, että tässä oman kylän liikuntahallin pihalla on perustottelevaisuuskoulutusta torstai-iltaisin. Toisten koirien kanssa menee ihan hienosti, mutta ihmsiä kohtaan on epäluuloinen. Kuuleman mukaan Martan itsetunto vaatii kohennusta... Tuo koirakoulu on hyvää harjoitusta siinäkin mielessä, että meillä on tarkoitus osallistua lokakuussa pentunäyttelyyn.

1 kommentti:

Katja kirjoitti...

Heippa! Pakko kommmentoida kun Martta muistuttaa kovasti omaa Olgaani. Varsinkin tässä toiseksi alemmassa kuvassa, mulla on samanlainen leikkikuva Olgasta jossa sillä on tuo tutunnäköinen irvistys. Martan emän isä Askania Skazka Romanovv-Rassvet on Olgan isä, joten saattaa olla sukuvika ;)
Muutenkin kuulostaa niin tutulta kaikki kiukuttelut ja varsinkin se että jos kurinpalautuksen näkee joku ulkopuolinen, niin koira huutaa kuin henkeä vietäis. Ja jos ei ketään ole näkemässä, niin sitten ei sanota mitään...