translator - choose your language

torstai 13. elokuuta 2009

Sumopainin salat.



Teemu ja lapset kävi eilen illalla tuolla meidän "pikkukaupalla" (eli K-kauppa näin virallisemmin) ja kun kävellen menivät niin ottivat Martan matkaan. Juuso siinä sitten odotteli Martan kanssa pihan puolella sillä aikaa, kun muut olivat ostoksilla. Kuulemma useampikin ohikulkija huomautti Martan muistuttavan kovasti Pikkukakkosen Ransua. Tämän saman huomion teki mm äitini naapuri tässä eräänä iltana (terveiset Annelle). Noh, nyt täytyy kyllä fanien harmiksi todeta, että "Ransu" on vain väliaikainen asiain tila. Yllä vihjettä siitä, mitä tuleman pitää eli Martan vanhemmat (kuvat lainattu kasvattajan sivuilta).

Meidän pikku sumopainija on osoittautunut nopeaksi oppijaksi. Perusjutut kuten istuminen jne menevät jakeluun aivan hämmästyttävällä vauhdilla (tai sitten Saija on ehtinyt jossain välissä sen jo kouluttaa :D ). Sumopainija siksi, että Martta on muutaman kerran huvittanut itseään ottamalla hyvät alkuvauhdit ja sen päälle etutassut taivasta kohti ja valtava rojaus lähimmän ihmisen päälle. Hauskaa ensimmäisen ja ehkä toisenkin kerran, mutta nyt se manööveri on ei-listalla. Lattiapissat on muuttuneet nurmikkopissoiksi, paitsi kun oikein jostain ilahtuu niin sitten kyllä tippa lirahtaa. Meillä on vakaa aikomus lähteä Martan kanssa opettelemaan tottelevaisuutta oikein koirakouluun, mutta mihin - se on vielä auki. Porvoon palveluskoirilla alkaa juuri kurssi, mutta meillä ei vielä ihan riitä leimat rokotuskortissa. Jospa tästä jostain suht läheltä nyt kuitenkin löytyisi.

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Satu H laitteli viestiä, joten tulin kurkkaamaan. :) Ihana blogi ja koiruus! Terveisiä meidän 12-viikkoiselta Raksulta täältä "sivutieltä".

sanna-mari kirjoitti...

hei!näyttää aika isolta verrattuna näihin meitin koiriin..voi tulla kiire sieltä koiran alta kun on jo noin painava.meillä vanhempi painaa 15 nuorempi vajaa 6 kg.nuorempi lähtee kasvattajan kanssa bratislavaan lokakuussa kv näyttelyyn