translator - choose your language

maanantai 17. elokuuta 2009

Kakaroita ja kakaroita.

Tänään se vihdoin alkoi - koulu! Meidän innokas ekaluokkalainen ja vähemmän innokas tokaluokkalainen kävelevät aamuisin noin 500 metriä bussipysäkille. Näin ensimmäisenä aamuna tuppauduimme Martan ja kuopuksen kanssa saatille, vastalauseista viis.

Ai miten Martta nautti! Kokonainen lauma lapsia! Jos nyt äkkiä lasken niin ainakin 10 pikkuihmistä. Lapset on Martalle oikein mieluista seuraa. Lasten kanssa se on alkunuuskutusten jälkeen ihan lunki ja aivan loputtoman kärsivällinen ja varovainen. Ja kun tapaa saman lapsen uudestaan niin laskee lähelle ilman kummempaa "uudelleen tutustumista" (aikuisten kanssahan juttu on toinen). No, sitten kun joukon jatkoksi tupsahti Raksu-pentu niin voi veljet ja veljenpojat, eihän siitä olisi malttanut kotio millään. Vaikka kokoero oli aika reilu niin oikein kivasti Martta ja Raksu osasivat touhuta keskenään, sen nyt minkä hihnan päässä tietty pystyy ja yltää.

Martta on harjoitelut kotona yksin olemista. Ainakin nyt on mennyt ihan ok, kopkop. Ei ole tuhonnut mitään vaikka uhups, kengätkin on unohtuneet eteiseen (ne oli jossain vaiheessa kovin kiinnostavia Martan mielestä). Myös yöt on sujuneet ongelmitta. Tästä on hyvä jatkaa!

2 kommenttia:

Raksu&Muru kirjoitti...

Raksu-koirulin mamma kävi taas lukemassa blogiasi. :) Mennäänkö joku päivä yhdessä pentujen kanssa lenkille ja vaikka pellolle peuhaamaan (siis koirat, ei me :))?

Martan maailma kirjoitti...

Ihana :) Juu, mennään ihmeessä pellolle peuhaamaan :)) Olenkin jo muutamaan otteeseen miettinyt, että ois kiva mennä kirmaamaan johonkin missä uskaltaisi päästää Martan irti.